top of page
2021-10-31 Roadtrip Spanje (878)_2048px.jpg

LIEFHEBBER VAN GROTE EN KLEINE AVONTUREN

Ik ben Anneleen - fotograaf en creatieve ziel met een zwak voor de liefde!

Ik behaalde mijn bachelor diploma documentaire fotografie in Gent. Ging daarna 2 jaar reizen met mijn favoriete man en werk nu fulltime als zelfstandig huwelijksfotograaf.

Ons interieur is een mix van liefdevol uitgekozen tweedehands meubels, planten en de geur van vers gebak. Naast creatief wezen en dansen in de living, geniet ik hier van inspirerende boeken en maken we samen muziek.

Op vrije dagen trekken we de natuur in met ons huis op wielen.

Gewoon wij twee, mijn camera en de wind in onze haren ... 

2018-11-17 Emancipator Roadtrip (6).jpg

A RETURN TICKET TO A MOMENT OTHERWISE GONE ...

Dit ben ik, ergens op avontuur in Frankrijk. Ik hou van lange zwierige jurken en bohemian vibes. Maar dit ben ik vooral met mijn 2dehands bompa trui, waar ik verliefd op ben. Niet zozeer omwille van het prachtige design, wel omwille van het verhaal. Het verhaal van een onvergetelijke ervaring vol liefde.

En wat ik voel wanneer ik deze trui aan heb, wil ik dat jullie voelen als je terugkijkt naar de beelden die ik van jullie maak. Want ik wil beelden maken die je hart doen overlopen van liefde en waarbij je herbeleeft hoe schoon die dag samen was!

De trui kocht ik in Schotland en waarom dat zo bijzonder is ontdek je hieronder

2021-01-17 Hoge Venen (10).jpg

OVER DE LIEFDE . TOT-OVER-MIJN-OREN

Mijn favoriete persoon, dat is Thomas. De man die mijn haar vulde met pluimen en mijn hart met liefde. De man die mij de schoonheid van de natuur toonde. Die mij deed vliegen (solo paragliden: check - hele overwinning voor iemand met gigantisch veel hoogtevrees). De man waarmee ik mijn eerste huis bouwde, eentje op wielen! Waarmee ik 2 jaar lang een stukje van de wereld ontdekte om zoveel rijker terug te komen. De man waarmee ik dans in de living en waarmee ik picknicks organiseer met cocktails en sushi.

Deze man is het geniale lief. De persoon waar ik alles en niets mee kan doen.
De man die mij doet overlopen van liefde!

En ons verhaal, dat is eentje dat in 2014 begon.
Long story short.. we liften samen naar Schotland, elkaar onbekend maar beide met een liefde voor reizen. Onderweg werd het al snel heel gezellig en dat was meteen het eerste van vele avonturen samen.

KLEIN GELUK

Het zijn de spontante roadtrips, de onbewandelde paden en mistige ochtenden die mijn hart doen overlopen. De geur van appelsienen, inspirerende boeken en Indische masala chai. Verdwalen in steden, om zo nieuwe plaatsen te ontdekken. De laatste avondzon en samen dansen onder de sterren. Ons huis vullen met muziek en intieme concerten op de mooiste plaatsen. 

Daarnaast luister ik graag naar mensen hun verhalen en geniet ik ervan dit om te zetten in beelden.

Dus zo benieuwd wie jij bent en wat jou gelukkig maakt!

Styled Shoot - Wild Lovers - Anneleen Je
bottom of page