top of page

INTIEM TROUWEN - ELOPEMENT CONNECTERRA / TERHILLS LIMBURG
LIESELOTTE EN MATTHIAS

Normaal zouden ze trouwen in de Ardennen en daar vier dagen lang hun liefde vieren, samen met al hun favoriete mensen, maar omwille van Corona werd hun feest een jaar uitgesteld.

 

Maar de liefde wouden ze nog steeds vieren, dus organiseerde ze een intieme elopement - gewoon met z'n 2. 

 

Toen ze wakker werden stond er al een gezellig ontbijt klaar met lieve woorden van familie en vrienden, klaarmaken deden ze rustig thuis onder de zon met een glas wijn en daarna trokken ze er samen op uit voor een intieme ceremonie midden in de natuur.

En zo werd hun huwelijksdag toch enorm bijzonder!

FOTO'S UIT DEZE REEKS WERDEN OOK GEPUBLICEERD DOOR

Knack Weekend

Flair - Trouwspecial 2021

SWEET WORDS

We hebben van het begin tot het einde genoten van onze elopement, puur, spontaan, lekker gek en met veel liefde voor elkaar. Met de gezellige muziek op de achtergrond waren we meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto’s. Ze zijn echt zoals we zijn en zoals we ze graag wouden. 

Na enkele dagen kregen we al een mail naar onze online galerij, hier kan ik naar blijven kijken. Wat een prachtige warme kleuren. Ik ben er zeker van dat we elkaar snel gaan terugzien om opnieuw voor je lens te staan. Want wat is het waardevol om prachtige foto’s te hebben, momenten te koesteren en herinneringen vast te leggen.  

Anneleen je bent goud waard! Een dikke dankjewel van ons twee.   

MOOIE MENSEN DIE DEZE DAG MEE MOGELIJK MAAKTE

Locatie : Connecterra / Terhills

Bloemen : Bricks & Blooms

Kleed : 123 Paris

Kostuum : Massimo Dutti

Ringen + oorbellen : Elke Smellenbergh

Armband + ketting : Nimzu

bottom of page