INTIEME ELOPEMENT - CONNECTERRA LIMBURG 

Normaal zouden ze trouwen in de Ardennen en daar vier dagen lang hun liefde vieren, samen met al hun favoriete mensen, maar omwille van Corona werd hun feest een jaar uitgesteld.

 

Maar de liefde zouden ze vieren - want de liefde, daar gaat het om.

Dus organiseerde ze een intieme elopement, gewoon met hun 2. 

 

Toen ze wakker werden stond er al een gezellig ontbijt klaar met lieve woorden van familie en vrienden, klaarmaken deden ze rustig thuis onder de zon met een glas wijn en daarna trokken ze er samen op uit voor een intieme ceremonie, gewoon met hun 2 midden in de natuur.

En zo werd hun huwelijksdag toch enorm bijzonder!

LIEVE WOORDEN VAN LIESELOTTE EN MATTHIAS

We hebben van het begin tot het einde genoten van onze elopement, puur, spontaan, lekker gek en met veel liefde voor elkaar. Met de gezellige muziek op de achtergrond waren we meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto’s. Ze zijn echt zoals we zijn en zoals we ze graag wouden. 

Na enkele dagen kregen we al een mail naar onze online galerij, hier kan ik naar blijven kijken. Wat een prachtige warme kleuren. Ik ben er zeker van dat we elkaar snel gaan terugzien om opnieuw voor je lens te staan. Want wat is het waardevol om prachtige foto’s te hebben, momenten te koesteren en herinneringen vast te leggen.  

Anneleen je bent goud waard! Een dikke dankjewel van ons twee.   

HUN GEWELDIGE LEVERANCIERS

Locatie : Connecterra - Limburg

Bloemen : Bricks & Blooms

Kleed : 123 Paris

Kostuum : Massimo Dutti

Ringen + oorbellen : Elke Smellenbergh

Armband + ketting : Nimzu