Evelien en Jeroen 

 

Elopement aan de Franse kust

Heerlijk ontspannen genoten we van de warmte op onze huid en terwijl de zon stilletjes zakte en het strand verlaten was liepen we samen de zee in om hun liefde te vieren

Trouwen in het buitenland met afhaalpizza's op het strand en zand tussen je tenen, het heeft iets magisch!

LIEVE WOORDEN VAN EVELIEN EN JEROEN

Liefste Anneleen

De foto’s zijn gewoonweg prachtig. Deze shoot stond al lang op mijn bucketlist, maar ik ben heel blij dat we met jou in zee konden gaan (flauw woordmopje included :p). Vorige week dinsdag was zo een leuke ervaring, ik krijg nog steeds een lach op mijn gezicht als ik eraan terugdenk.

Een korte roadtrip, pizza eten op het strand, samen cider drinken en daarna een zalige shoot. Dit zijn herinneringen voor het leven, en dat is het toch waar het allemaal om draait <3.

Dat de foto’s prachtig gingen zijn, daar had ik geen twijfel over, maar ze zijn nog mooier geworden dan ik had gedacht. We zijn gisterenavond en vandaag al een aantal keren door de reeks gegaan, en ik heb letterlijk bij élke foto “waauw” gezegd, en ja, er is zelfs een traantje gevloeid. Deze foto’s zijn voor ons zo bijzonder <3. Echt zo zo fijn dat je dit wou doen. Je bent een topper Anneleen <3!

 

Heel veel liefs en hopelijk tot snel.

HUN GEWELDIGE LEVERANCIERS

Locatie : Noord Frankrijk

Make up : Ode

Bloemenkroon : Blom Bloem

Kleed : Rembo styling

Kostuum : Cossmo

Fotograaf : Anneleen Jegers Photography

LOGOtransparant.png

Anneleen Jegers Photography

Fotograaf en creatieve ziel - met een zwak voor de liefde

Anneleen Jegers is huwelijksfotograaf voor de zachte zielen en levensgenieters. die liefst van al lovers, intieme trouwfeesten en elopements in beeld brengt. Ze woont in Lokeren (tussen Gent - Antwerpen) maar fotografeert liefdesverhalen in heel België en ver daarbuiten.

info@anneleenjegers.com

0495 142 333

Lokeren (Oost-Vlaanderen) - België

BE0696 597 778

COPYRIGHT ANNELEEN JEGERS PHOTOGRAPHY 2020

  • Anneleen Jegers Photography Instagra
  • Anneleen Jegers Photography Facebook
  • Anneleen Jegers Photography Pinterst