top of page

Eigenlijk waren ze al getrouwd, maar die dag wouden ze graag nog eens overdoen en extra bijzonder maken. Dus trokken ze hun trouwkleren nog eens aan en reden we samen naar de Franse kust voor een after wedding session met afhaalpizza's en cider.

Het werd een heerlijk ontspannen dag en terwijl de zon stilletjes zakte en het strand verlaten was liepen we samen de zee in om hun liefde te vieren.

MET JE TROUWKLEED RECHT IN ZEE - ELOPEMENT CAP BLANC-NEZ FRANKRIJK

EVELIEN EN JEROEN

 

SWEET WORDS

Liefste Anneleen

De foto’s zijn gewoonweg prachtig. Deze shoot stond al lang op mijn bucketlist, maar ik ben heel blij dat we met jou in zee konden gaan (flauw woordmopje included :p). Vorige week dinsdag was zo een leuke ervaring, ik krijg nog steeds een lach op mijn gezicht als ik eraan terugdenk.

Een korte roadtrip, pizza eten op het strand, samen cider drinken en daarna een zalige shoot. Dit zijn herinneringen voor het leven, en dat is het toch waar het allemaal om draait <3.

Dat de foto’s prachtig gingen zijn, daar had ik geen twijfel over, maar ze zijn nog mooier geworden dan ik had gedacht. We zijn gisterenavond en vandaag al een aantal keren door de reeks gegaan, en ik heb letterlijk bij élke foto “waauw” gezegd, en ja, er is zelfs een traantje gevloeid. Deze foto’s zijn voor ons zo bijzonder <3. Echt zo zo fijn dat je dit wou doen. Je bent een topper Anneleen <3!

 

Heel veel liefs en hopelijk tot snel.

MOOIE MENSEN DIE DEZE DAG MEE MOGELIJK MAAKTE

Locatie : Noord Frankrijk

Make up : Ode

Bloemenkroon : Blom Bloem

Kleed : Rembo styling

Kostuum : Cossmo

bottom of page