FAQ

weddings

 

Fotografeer je ook huwelijken en elopements in het buitenland?

Absoluut! Ik combineer graag mijn passie voor reizen en fotografie dus ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe trekken.

Help je ons met de dagplanning?

Wanneer jullie mij boeken als fotograaf van jullie mooiste dag, ontvangen jullie een brochure met info en tips voor het plannen van jullie huwelijk.

Daarnaast help ik jullie graag met de zoektocht naar andere leveranciers, fotolocaties etc.

Hoe lang moeten we wachten op onze beelden?

Wanneer jullie huwelijk voorbij is zitten jullie nog heerlijk na te genieten op een roze wolk. Het zou dan ook jammer zijn om nog maanden op jullie beelden te moeten wachten. Ik lever een volledige huwelijksreportage gemiddeld 2 tot 4 weken na een huwelijk af, zodat jullie snel heel jullie dag weer kunnen herbeleven.

Hoeveel beelden ontvangen we na ons huwelijk?

Ik wil het hele verhaal van jullie dag in beeld brengen. Jullie ontvangen dus zeker voldoende beelden om jullie dag weer helemaal te herbeleven. Het precieze aantal is afhankelijk van jullie feest maar voor een huwelijk van 6u kan je gemiddeld rekenen op 300 - 500 beelden.

Kunnen we ook prints bestellen?

Jullie ontvangen alle beelden in hoge resolutie via een online galerij. Hieraan is ook een webshop verbonden waar je kwalitatieve prints en ander drukwerk kan bestellen.

Maak je ook albums?

Zeker! Ik ontwerp graag voor jullie een luxe fotoalbum, zodat jullie nog jaren kunnen nagenieten.

Welk materiaal gebruik je om onze dag vast te leggen?

Ik fotografeer tijdens een huwelijk steeds met 2 fullframe camera's: Canon 5D mark IV.

Daarnaast fotografeer ik met vaste lenzen, aangezien deze doorgaans scherper zijn en dit voor een rustiger geheel zorgt wanneer je de volledige reportage bekijkt.

 

Meest gebruikte lenzen zijn:

 - Sigma Art 35 mm f/1.4

 - Canon 50 mm f/1.2

 - Canon 85 mm f/1.4

 

Aangezien ik met 2 camera's werk, beschik ik steeds over een back-up indien er iets zou mislopen.

Daarnaast beschikken beide camera's over 2 kaartslots, waardoor de beelden steeds op 2 verschillende geheugenkaarten worden opgeslagen.

Hoeveel kost een huwelijksreportage?

Prijzen starten vanaf 1375,- voor 6 uur fotografie.

Wil je graag weten wat er precies inbegrepen is in deze prijs of wil je meer informatie over mijn werkwijze, vraag dan zeker mijn trouwbrochure aan met meer informatie.