Anneleen_Jegers_Photography_intiem_trouw

VOOR DE ZACHTE ZIELEN – DE LEVENSGENIETERS EN DE AVONTURIERS DIE OP HUN EIGEN UNIEKE MANIER WILLEN TROUWEN​
 

Je trouw plannen kan best spannend zijn. Misschien vulde je al een heel Pinterestbord met ideeën of misschien ben je nog op zoek naar wat nu echt bij jullie past. In beide gevallen help ik jullie met veel liefde bij het realiseren van jullie ideale dag als dat er eentje is waar jullie echt tijd willen maken om samen te genieten.

Zo bespreken we samen jullie dagindeling en beantwoord ik met veel liefde al jullie vragen. Ik luister naar wat echt belangrijk is voor jullie en die bijzondere momenten leg ik op een spontane en oprechte manier vast in de schoonste beelden, zodat jullie jullie trouwdag steeds opnieuw kunnen herbeleven.

LOTTE + BENJAMIN

Liefste Anneleen

 

Dankjewel voor deze prachtige foto's! We gaan ze een leven lang koesteren. 

Je hebt onze dag zo mooi in beeld gebracht. Die belichting, die kleuren, jouw oog voor detail: we dromen er bij weg zo fantastisch. 

Er zijn zelfs foto' bij waarvan we  dachten - ah was Anneleen daar? :-D 

We kunnen niet wachten om ze te delen met onze familie en vrienden! 

 

Heel fijn dat je er bij was op onze trouwdag - jouw rustige en warme persoonlijkheid stelde ons helemaal op ons gemak. 

Wie weet doen we nog eens beroep op jou als ons gezin nog wat uitbreidt. ;-) 

 

Veel liefs

Het is 7 jaar geleden dat ik voor het eerst een huwelijk fotografeerde en ik ontdekte doorheen de jaren dat ik het liefst de lovers in beeld breng die de liefde vieren op hun eigen persoonlijke manier. Geen verplichtingen, maar wel een dag gevuld met dingen die jullie graag doen en samen genieten met de mensen die jullie echt graag zien.

unieke locatie

gastenlijst vol verplichtingen

fancy 5-gangen diner

strakke dagplanning

Persoonlijke ceremonie

trouwzaal

enkel lievelingsmensen

foodtrucks

ontspannen sfeer

Religieuze dienst

EEN TROUWREPORTAGE START VANAF 1700

6U FOTOGRAFIE - INCLUSIEF VERRASSINGSALBUM

Ik beantwoord met veel liefde al jullie vragen en stuur jullie graag mijn brochure met meer informatie over mijn werkwijze en tarieven.

ANNELIES + SACHA

We waren op zoek naar een fotograaf voor onze intieme trouw. We staan beide niet graag voor de lens en zochten dus iemand die onze spontaniteit kon vastleggen. Dat hebben we gevonden in Anneleen!

 

Geen enkel moment hebben we ons ongemakkelijk gevoeld. Anneleen gaf enkele aanwijzingen en liet ons vooral veel plezier hebben samen. Wij hebben ten volle genoten van de fotoshoot! En het eindresultaat is fantastisch: de foto's stralen het plezier, geluk en liefde uit.

 

Bedankt om ons onze dag te laten herbeleven en voor deze prachtige herinneringen!

Styled Shoot - Wild Lovers - Anneleen Je