2020-08-04 Anneleen Jegers Photography -

voor de lovers die de liefde willen vieren op hun eigen unieke manier 

 

Zijn jullie van plan om van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken? Eentje die jullie liefde  viert, omringt door jullie favoriete mensen? Geen stres, maar wel wakker worden vol excitement voor de schoonste dag van jullie leven... Let's create some magic together!Zijn jullie van plan om van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken? Eentje die jullie liefde  viert, omringt door jullie favoriete mensen? Geen stres, maar wel wakker worden vol excitement voor de schoonste dag van jullie leven... Let's create some magic together!Zijn jullie van plan om van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken? Eentje die jullie liefde  viert, omringt door jullie favoriete mensen? Geen stres, maar wel wakker worden vol excitement voor de schoonste dag van jullie leven... Let's create some magic together!

Organiseren jullie een intiem trouwfeest in het bos of een festivalhuwelijk op een weide, met veel aandacht voor alle details - zodat die echt bij jullie passen! Een persoonlijke ceremonie, foodtrucks met jullie lievelingseten, live muziek, samen feesten met jullie favoriete mensen of misschien wel een elopement midden in de natuur, gewoon met jullie twee ...

Dan breng ik met veel liefde jullie dag in beeld !

Want ik fotografeer het liefst persoonlijke en intieme trouwfeesten waar jullie écht tijd hebben om samen te genieten,

geen groot, klassiek feest, maar wel jullie unieke dag vol liefde!

SWEET WORDS

We hebben van het begin tot het einde genoten van onze elopement, puur, spontaan, lekker gek en met veel liefde voor elkaar. Met de gezellige muziek op de achtergrond waren we meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto’s. Ze zijn echt zoals we zijn en zoals we ze graag wouden. 

Na enkele dagen kregen we al een mail naar onze online galerij, hier kan ik naar blijven kijken.

Wat een prachtige warme kleuren. Ik ben er zeker van dat we elkaar snel gaan terugzien om opnieuw voor je lens te staan. Want wat is het waardevol om prachtige foto’s te hebben, momenten te koesteren en herinneringen vast te leggen.  

Anneleen je bent goud waard! Een dikke dankjewel van ons twee.   

PRIJZEN STARTEN VANAF €1375 VOOR 6U FOTOGRAFIE

inclusief:

Gezellig kennismakingsgesprek

Wedding welcome guide vol tips

+ 250 bewerkte beelden in hoge resolutie

Online galerij met al jullie beelden

prijs inclusief btw + verplaatsing binnen België

Mini album 15x15 cm met linnen cover - 24 pagina's

Alle beelden 2-4 weken na jullie huwelijk

Zijn jullie enthousiast of willen jullie graag meer informatie ontvangen? Ik beantwoord met veel liefde al jullie mailtjes en stuur jullie graag vrijblijvend mijn brochure met meer informatie over mijn werkwijze en tarieven.

SWEET WORDS 

Wat een verrassing om 1 dag na ons burgerlijk huwelijk de foto's al te mogen ontvangen! En wat zijn ze mooi! En talrijk! Heel hartelijk bedankt!

We hebben allebei een heel goed gevoel bij jou als fotograaf en als persoon. Dat zie je ook weerspiegelt in de foto's vinden we. Je warmte en positieve uitstraling zullen alleen maar een meerwaarde zijn volgend jaar op het feest in Damme. We kijken er alvast naar uit!

Warme Groetjes

WERKWIJZE

Als documentaire fotograaf leg ik liefst van al jullie verhaal vast, eentje vol liefde. Tijdens het fotograferen van jullie huwelijk focus ik dan ook vooral op emoties, de spontane momenten, de sfeer en gezelligheid, de details waar jullie zoveel tijd in staken en de connectie tussen mensen.

 

Want ik wil dat jullie bij het bekijken van mijn beelden jullie dag weer helemaal herbeleven. Niet alleen de grote momenten, maar ook de kleine en subtiele gebeurtenissen die zo betekenisvol zijn.

En dat alles liefst op een niet-traditioneel trouwfeest. Een intiem feest in het bos of een festivalhuwelijk op een weide, persoonlijke ceremonies, lekker eten, feesten samen met jullie favoriete mensen of misschien wel een elopement midden in de natuur, gewoon met jullie 2 ...

Ik ben dan ook super benieuwd naar jullie verhaal!
Wie jullie zijn, hoe jullie elkaar hebben leren kennen en vooral hoe jullie droomdag er zal uitzien!

Benieuwd hoe zo'n huwelijksreportage er uiteindelijk uit ziet?

Ontdek hieronder alvast een kleine selectie beelden van het intieme huwelijk van Carolien en Isaac - zet zeker ook even het geluid aan ;-)

Zijn jullie enthousiast of hebben jullie nog vragen?

Ik beantwoord met veel liefde al jullie mailtjes en stuur jullie vrijblijvend mijn brochure met meer informatie over mijn werkwijze en tarieven

Prijzen starten vanaf €1375 voor 6u fotografie

Ik ben alvast super benieuwd naar jullie originele, wilde of intieme trouwplannen!

WAUW! Wat een mooie foto's! Je hebt onze dag echt prachtig in beeld gebracht! Bedankt!

Je hebt foto's genomen van momenten waarvan ik niet eens wist dat je erbij was.

We hadden geen betere fotograaf kunnen vinden!

Ik ga je zonder twijfel aan al mijn vrienden aanraden.

LOGOtransparant.png

Anneleen Jegers Photography

Fotograaf en creatieve ziel - met een zwak voor de liefde

Anneleen Jegers is huwelijksfotograaf voor de zachte zielen en levensgenieters. die liefst van al lovers, intieme trouwfeesten en elopements in beeld brengt. Ze woont in Lokeren (tussen Gent - Antwerpen) maar fotografeert liefdesverhalen in heel België en ver daarbuiten.

info@anneleenjegers.com

0495 142 333

Lokeren (Oost-Vlaanderen) - België

BE0696 597 778

COPYRIGHT ANNELEEN JEGERS PHOTOGRAPHY 2020

  • Anneleen Jegers Photography Instagra
  • Anneleen Jegers Photography Facebook
  • Anneleen Jegers Photography Pinterst