top of page

Winter elopement in de natuur bij Warredal

RUBY + DOUWE

Hun elopement zouden ze de eerste woensdag van het jaar vieren, maar onophoudelijke regen en veel modder zorgde voor wat uitgesteld geluk. En zo reed ik een dagje later dan gepland naar Warredal in Limburg om daar de intieme elopement van Ruby en Douwe op beeld vast te leggen. Volledig documentair want ze willen vooral die echte momenten samen koesteren. En zo kwam ik in de ochtend op het raampje van hun cosy cabin aankloppen ..

Terwijl het hout knettert in het haardvuur maakt Ruby haar klaar voor hun intieme elopement in het bos. Na de first look vlak voor hun cabin trekken we dan ook meteen de natuur in. Nog even checken ze de kaart in de hoop dat ze een route kiezen die niet volledig onder water staat, maar terwijl Ruby haar trouwkleed bruin kleurt van de modder zie ik hun gezichten alleen maar stralen. En daar ergens halverwege kiezen ze een plekje uit om elkaar te vertellen waarom het leven zoveel schoner is samen. 

Dat je voor een intieme elopement dus niet ver moet reizen bewijzen deze twee met veel liefde. En zo keren ze na hun geloftes en het uitwisselen van de ringen met een vol hart terug naar hun cabin om daar te vieren met zelfgemaakte taart en gemberthee.

LEVERANCIERS

Fotograaf: Jeanne by Anneleen Jegers

Locatie: Warredal

bottom of page