top of page

Om te koesteren ~ voor generaties

FINE ART ~ ALBUMS ~ PRINTS

Ik hoop dat je je lievelingsbeelden aan de muur hangt. Dat je ze in een fine art album verzamelt waar je regelmatig doorheen bladert. En dat ze worden doorgegeven aan volgende generaties - om voor altijd te koesteren.

FINE ART ~ ALBUMS ~ PRINTS

Ik hoop dat je je lievelingsbeelden aan de muur hangt. Dat je ze in een fine art album verzamelt waar je regelmatig doorheen bladert. En dat ze worden doorgegeven aan volgende generaties - om voor altijd te koesteren.

Om te koesteren ~ voor generaties

Ik vind het zalig dat ik instant weer op vakantie ben wanneer ik door mijn eigen albums blader. Dat ik dankzij het trouwalbum van mijn ouders, hun dag ook een beetje kan beleven. En daarnaast bezit ik dozen vol oude foto's en albums van mijn overleden grootouders, die ik koester met heel mijn hart.

Want albums en prints hebben de zalig schone eigenschap om je even mee terug te nemen doorheen de tijd. Door een album bladeren, voelt echt als die dag weer even herbeleven en foto’s aan de muur zijn instant herinneringen aan die schone momenten samen.

 

Dus laat het mijn nostalgisch, romantische ziel maar ik geloof dat enkel de foto's die geprint worden er echt toe doen. Dat dit de beelden zijn die gekoesterd worden - nu en later.

Ik geloof dat enkel de foto’s die geprint worden er echt toe doen ..

Waarom het zo waardevol is om je foto's te laten printen

  • Foto’s zijn een van de weinige dingen die steeds waardevoller worden doorheen de tijd

  • Instant geluk als je je lievelingsfoto aan de muur ziet hangen

  • Het is veel gezelliger om samen door jullie album te bladeren dan de digitale bestanden te bekijken

  • Ditigale bestanden kunnen verloren gaan – prints zijn voor altijd

  • De kwaliteit is zo waanzinnig mooi !

Fine Art ~ tijdloze matte look & feel 

Fine Art refereert naar schoonheid en wordt vooral gebruikt in de kunstwereld. Fine Art staat dan ook voor de mooiste kwaliteit en heeft een langere levensduur dan gewone prints.

FINE ART HAHNEMÜHLE PAPIER 

Fine Art papier voelt luxueus zacht en glad aan.  De matte look van Fine Art papier geeft je foto’s bovendien op een prachtige tijdloze manier weer. Albums met Fine Art papier zijn dan ook zalig om doorheen te bladeren, aangezien ze het licht helemaal niet reflecteren. Je foto’s worden bovendien ook niet beïnvloed door de kleur van het papier aangezien Fine Art papier helemaal wit is. Kortom ~ het mooiste papier dat er bestaat!

FINE ART ALBUMS

Fine Art Albums hebben een luxueuze uitstraling dankzij het dikke papier waarop de foto's geprint worden. Bovendien zijn dit flatlay albums die plat blijven openliggen wanneer je er doorheen bladert. Dankzij de subtiele naad kunnen de foto's paginagroot geprint worden. 

MOGELIJKHEDEN

Albums

In de ochtend met een tas koffie of samen met de vriendinnen die op bezoek komen. Een zalig schoon Fine Art album op je salontafel, is echt de mooiste manier om regelmatig herinneringen op te halen en jullie dag nog eens helemaal te  herbeleven. En jullie verhaal is uniek dus laten we van dat album ook iets bijzonder maken, want het is zo schoon wanneer het materiaal en de kleur van het album echt bij jullie past en meteen de juiste sfeer uitstraalt.

 

Bij een album op maat kies je dan ook zelf hoe zowel de binnen- als de buitenkant van je fotoalbum eruit zal zien. Jouw lievelingsbeelden worden dan ook gebruikt als basis voor het ontwerp. Daarnaast hecht ik ook veel aandacht aan de verhaallijn doorheen heel het album. Nadat je het ontwerp hebt ontvangen kan je gerust nog aanpassingen doorgeven. Voor de cover van je album kan je kiezen uit heel wat verschillende materialen en kleuren. Daarnaast kan je je album extra persoonlijk maken door de cover te personaliseren met een eigen tekst of logo. Is er reeds een verrassingsalbum inbegrepen in jouw pakket dan kan je dit steeds upgraden naar een album op maat.

Anneleen Jegers Photography - Album Journal.jpg

MOGELIJKHEDEN

Prints

Ik ben zo dankbaar voor het analoge tijdperk waarin alle foto's geprint werden, want dit is de reden dat ons familiearchief generaties terug gaat in de tijd. Prints die nog steeds gekoesterd worden en die ervoor zorgen dat we uren samen aan de keukentafel  zitten om verhalen te delen. Prints zijn dan ook de beste manier om je favoriete foto's een leven lang te bewaren. Want je beeldverhaal verdient een plekje in een zalig schoon Fine Art album, je lievelingsfoto's verdienen een plekje aan de muur! 

Aan je galerij is dan ook steeds een printshop verbonden waar je heel wat kwalitatieve fotoproducten kan bestellen.

Wil je liever je foto's meteen laten printen op het allermooiste Fine Art papier, dan zorg ik daar met veel liefde voor!

Fine Art prints 15x23cm - €2 / print

Fine Art prints op stevig natuurkarton vanaf €9

One for the books ~ een album op maat van jouw verhaal

Jullie verhaal is uniek dus laten we van jullie album ook iets bijzonder maken, want ik vind het zalig wanneer het materiaal en de kleur van het album echt bij jullie past en meteen de juiste sfeer uitstraalt.

 

Bij een album op maat kies je dan ook zelf hoe zowel de binnen- als de buitenkant van je fotoalbum eruit zal zien. Ik gebruik jouw lievelingsbeelden als basis voor het  ontwerp. Daarnaast hecht ik veel aandacht aan de verhaallijn doorheen heel het album. Nadat je het ontwerp hebt ontvangen kan je steeds nog aanpassingen doorgeven. Voor de cover van je album kan je kiezen uit heel wat verschillende materialen en kleuren. Daarnaast kan je je album extra persoonlijk maken door de cover te personaliseren met een eigen tekst of logo. Is er reeds een verrassingsalbum inbegrepen in jouw pakket dan kan je dit steeds upgraden naar een album op maat.

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

With love ~ always

Wil je je beelden graag een leven lang kunnen koesteren?

Dan zorg ik met veel liefde dat ze geprint worden op het mooiste papier.

Laat even weten welke producten je graag zou willen bestellen dan bezorg ik je alle informatie en prijzen.

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

With love ~ always

Wil je je beelden graag een leven lang kunnen koesteren? Dan zorg ik met veel liefde dat ze geprint worden op het mooiste papier. Laat even weten welke producten je graag zou willen bestellen dan bezorg ik je alle informatie en prijzen.

2023-10-06 Albums Beurs (25)_2048px.jpg
bottom of page