top of page

elopements

Over graag zien, de liefde en het leven vieren ~ op jullie eigen unieke manier

Ik vind het zo waanzinnig schoon dat jullie jullie liefde willen vieren! En als je zowel de kleine als de grote momenten op beeld wilt laten vastleggen ben je alvast op de perfecte plaats terecht gekomen. Want zeker voor een elopement is het zo belangrijk om een fotograaf te kiezen met een visie en werkwijze waar jullie enthousiast van worden. De manier waarop jullie fotograaf naar het leven kijkt is ook de manier waarop die persoon jullie elopement op beeld zal vastleggen. En wanneer 's avonds de sterren aan de hemel staan zijn het enkel nog de zalig schone herinneringen en de foto's die overblijven ..

Jullie liefde vieren

 • Ik hou van mensen die met heel hun hart genieten van het leven en ik vind het dus zalig als jullie voor een elopement kiezen. Want een elopement is de meest intieme en misschien ook wel de mooiste manier om jullie liefde te vieren. Ideaal voor de zachte zielen, avonturiers en levensgenieters die samen onvergetelijke momenten willen beleven en willen trouwen op hun eigen unieke en persoonlijke manier. 

 • Dankzij mijn zachte persoonlijkheid, beweeg ik op een rustige manier doorheen jullie dag. Zo zorg ik ervoor dat jullie je helemaal op je gemak voelen en kan ik jullie verhaal op de meest oprechte en liefdevolle manier vastleggen. Daarbij focus ik op de grote, maar vooral ook op de kleine momenten en heb ik veel aandacht voor jullie liefde en de setting die jullie hebben uitgekozen. Zo ontvangen jullie een beeldverhaal vol warme, liefdevolle en tijdloze beelden om jullie dag te koesteren, maar ook om te delen met familie en vrienden.

 • Beelden die je laten voelen, herbeleven en koesteren..

  Als documentaire fotograaf weet ik zo goed hoe je een verhaal op beeld moet vastleggen. Ik verzamel dan ook alle liefdevolle momenten in een zalig schoon beeldverhaal. Zo ga ik steeds op zoek naar spontane momenten met een gouden randje en zit de sfeer van jullie dag verweven doorheen alle foto's.  Dankzij mijn verhalende fotografiestijl kan je dan ook echt heel je elopement weer herbeleven.

 • Ik ben zo dankbaar voor elke boeking en vertrek met een hart vol liefde naar elke elopement die ik op beeld mag vastleggen. Daarnaast beantwoord ik met veel liefde al jullie vragen, help ik jullie met ideeën om jullie dag extra persoonlijk te maken en verpak ik jullie liefde zo graag in schoonheid. Want als fulltime trouwfotograaf investeer ik echt hart en ziel in het creëren van een zalig schoon beeldverhaal dat jullie een leven lang gaan koesteren.

 • Voor jullie elopement nodig ik jullie graag ook een keertje uit bij mij thuis. Om samen koffie te drinken maar vooral om jullie nog beter te leren kennen. Want ik wil zo graag horen hoe jullie je liefde gaan vieren, naar welke momenten jullie het meeste uitkijken en welke kleine details een grote betekenis hebben. Zo kan ik doorheen de dag extra focussen op de dingen die belangrijk zijn voor jullie.

 • Van intieme geloftes tot zalig schone rituelen. Onbezonnen genieten in jullie favoriete stad of kamperen onder de sterren. Gaan wandelen in de Schotse Highlands of een helikoptervlucht over een gletsjer in IJsland. Een idyllische picknick midden in de natuur of afhaalpizza’s op het strand..

  Echt alles is mogelijk, dus volg jullie hart en doe vooral waar jullie zin in hebben - dan kom ik met veel liefde jullie elopement op beeld vastleggen in België of ver daarbuiten.

 • Ik geloof met heel m'n hart dat het de ervaringen zijn die ons zoveel rijker maken. Ik vind het dus zalig als jullie kiezen voor een intieme elopement en wil jullie dag vooral op een betekenisvolle en spontane manier vastleggen. Want ik ben er met heel m'n hart van overtuigd dat het de beelden vol verhalen en herinneringen zijn die je binnen twintig jaar nog steeds gaat koesteren.

 • Wanneer jullie dag is afgelopen zijn het enkel nog de foto's die overblijven ..

  Jullie beeldverhaal verzamel ik dus met veel liefde in een zalig schoon album waar je regelmatig doorheen kan bladeren en je lievelingsfoto's verdienen een plekje aan de muur. Naast de digitale foto's mag je dus sowieso ook heel wat moois in jullie brievenbus verwachten!

Let it be wildly

different

Jeanne Documentaire Elopement Fotograaf België Anneleen Jegers Photography - Schotland Vow

PORTFOLIO

Some of my favorite elopement stories

Vertraag - duik in enkele beeldverhalen en ik hoop dat je mag voelen met hoeveel liefde ik jouw verhaal op beeld zou vastleggen. 

2024-01-04 Jeanne by Anneleen Jegers - Fotograaf intieme elopement Warredal - Ruby & Douwe

Om jullie mooiste dag steeds opnieuw te beleven

Om te delen met jullie lievelingsmensen

Omdat enkel foto's overblijven

LOVE NOTES TO JEANNE

Schone woorden van schone mensen

We hebben van het begin tot het einde genoten van ons moment, puur, spontaan, lekker gek en met veel liefde voor elkaar. Met de gezellige muziek op de achtergrond waren we meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto’s. Ze zijn echt zoals we zijn en zoals we ze graag wouden.

Anneleen je bent goud waard!

Een dikke dankjewel van ons twee.

- Lieselotte

Blote voeten door het zand, het trouwkleed dat mij instant speciaal doet voelen, lievelingsmuziek om ons in de juiste sfeer te brengen, hand in hand het verrassend warme water in. Wat een onvergetelijke ervaring!

 

Anneleen haar zachte houding gaf ons alle ruimte om gewoon op elkaar te focussen en te genieten van dit intiem samenzijn.

 

Naast de zachte kleuren en de warme sfeer zit de schoonheid van haar foto's hem in de details: een houding of een blik die zo eigen is aan ons weet ze op het juiste moment vast te leggen.

- Evelien

Allerliefste Anneleen

Er zijn bijna geen woorden om ons gevoel nu te omschrijven.

‘t is gewoon perfect! Alle emoties, alle kriebels,… komen spontaan terug op bij het zien van de foto’s!

 

Dikke dikke dikke merci, voor écht alles!

We love you, en tot snel
Meneer en mevrouw M.

Ohhhh lieve Anneleen, we hebben net alle foto's met z'n viertjes op de bank kunnen bekijken en alles weer helemaal herbeleefd! 

 

Wat ontzettend PRACHTIG!! Echt helemaal de zalige Schotse sfeer, en allerlei pareltjes van Lilou en Otis...

 

We gaan deze foto's voor eeuwig koesteren, DANKJEWEL!

- Eva

PRIJZEN

Fotograaf voor de zachte zielen en levensgenieters die op hun eigen unieke manier willen trouwen

Prijzen enkel van toepassing voor een intieme elopement zonder gasten

chasing wild joy

€2750

5u fotografie ~ een liefdevolle mix

van digitale en analoge fotografie

het wild love pakket van 5u

+ polaroids

+ analoge fotografie

+ een waanzinnig schoon postpakket vol mooie herinneringen in jullie brievenbus

prijs inclusief verplaatsing binnen België

​extra uren + €175 per uur

wild love

€1900

5u fotografie

kennismakingsgesprek

linnen verrassingsalbum

fine art print 13x18cm

persoonlijke online galerij

preview met 25 foto's

prijs inclusief verplaatsing binnen België

​extra uren + €175 per uur

sweet love

€1450

3u fotografie

kennismakingsgesprek

linnen verrassingsalbum

fine art print 13x18cm

persoonlijke online galerij

preview met 15 foto's

prijs inclusief verplaatsing binnen België

​extra uren + €250 per uur

Het elopement pakket dat ik zelf graag zou willen boeken ..

In Chasing Wild Joy verzamelde ik mijn liefde voor schoonheid en authenticiteit. Zo wordt het beeldverhaal van jullie elopement extra bijzonder door het toevoegen van polaroids en analoge 35 en 120mm film, maar ook met mooie post in jullie brievenbus!

Want zo'n 4 tot 6 weken na jullie elopement ontvang je een zalig schoon postpakket gevuld met de mooiste prints en herinneringen! In het postpakket vind je uiteraard ook de link naar je volledige online galerij.

Anneleen Jegers Jeanne Huwelijksfotograaf België Gent House Of Weddings (40).jpg

At the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling

TRAVEL SCHEDULE

Jeanne on the road

Ik leg jullie liefde graag vast tijdens al jullie kleine en grote avonturen. In België maar ook ver daarbuiten..

FEB 2023

MRT 2023

APR 2023

MEI 2023

SEP 2023

Oostenrijk

Noorwegen

Schotland

Schotland

Schotland

EXTRA OPTIES

Jeanne's favorites

Een verzameling van enkele van m'n favoriete opties die je kan toevoegen aan je fotografiepakket. Wil je graag alle mogelijkheden en prijzen ontvangen, stuur dan even een berichtje via het contactformulier.

polaroids

Wil je graag de avond van jullie huwelijk meteen al een stapel zalig schone herinneringen aan jullie dag ontvangen? Dan maak ik met veel liefde ook polaroid foto's die je diezelfde avond al mee naar huis kan nemen.

LESS PERFECTION - MORE AUTHENTICITY

analoge video ~ 8mm

Met z’n zachte en nostalgische look voegt super8 video een extra laagje poëzie toe aan jullie beeldverhaal. Ik maak dan ook met veel liefde analoge sfeerbeelden met vintage super8 camera's uit de jaren 70. Achteraf ontvang je een unieke kortfilm die focust op de sfeer en liefde doorheen jullie dag.

FAQ

Veel gestelde vragen

 • Een elopement is er samen op uit trekken om de liefde te vieren – intiem met z’n twee.

  Meestal worden geloftes uitgesproken, maar er zijn ook heel wat andere rituelen die je kan integreren in je elopement.

  Een elopement past verder niet echt in een vakje, want je kan de dag helemaal invullen zoals jullie het graag willen.

  Van bergen beklimmen en paragliden over de schoonste landschappen, tot lang uitslapen en vieren in jullie favoriete stad met afhaalpizza's en cocktails ..

  Droom dus maar groot en plan samen jullie lievelingsdag in België of ver daarbuiten!

 • Niks zo schoon als de liefde blijven vieren. Dus ik vind het alleen maar zalig als jullie ook met z'n twee willen vieren.

  Daarnaast is het enorm waardevol om regelmatig jullie geloftes te hernieuwen.

  Om nog eens stil te staan en te reflecteren op de mooie momenten samen.

  Om tijd te maken voor een zot liefdesavontuur - gewoon met jullie twee.

  Om misschien zelfs jullie huwelijkskleren terug aan te trekken en samen in de auto te stappen om het leven te vieren.

  Om in de zee te zwemmen en bij zonsondergang aan elkaar te vertellen waarom ge de rest van uw leven samen wilt delen.

 • Met heel veel liefde! Vertel me languit over jullie plannen en op basis daarvan bezorg ik jullie met veel liefde een offerte op maat.

  Voor reportages in het buitenland betaal je namelijk naast de reportage ook mijn kosten voor verblijf en verplaatsing.

 • Het is de plaats waar ik verliefd werd op m'n lievelingsman, op de zalig schone landschappen en waar er overal gingerbeer op de menukaart staat.

 • De eerste foto’s ontvang je al enkele dagen na jullie elopement.

  Voor elopements in het buitenland is dit enkele dagen nadat ik zelf terug in België ben.

  Daarna ga ik aan de slag met het volledige verhaal, zo wordt elk beeld één voor één met veel liefde en zorg bewerkt.

  Jullie volledige elopement mag je gemiddeld 4 tot 6 weken na je preview verwachten.

 • Als je tot hier bent geraakt hoop ik echt dat je met heel je hart voelt dat mijn persoonlijkheid visie en werkwijze perfect bij jullie past.

  Als jullie mij graag willen boeken of nog meer informatie willen ontvangen mag je dus het contactformulier invullen.

  Ik kijk er alvast naar uit meer over jullie elopement te horen!

  Daarnaast zijn jullie ook welkom bij mij thuis voor een kennismakingsgesprek, zo kan je meteen ook door enkele albums bladeren.

  Veel liefs en hopelijk tot snel x

2024-01-04 Jeanne by Anneleen Jegers - Fotograaf intieme elopement Warredal - Ruby & Douwe

It was in love I was created and in love is how I hope I die

~ Paolo Nutini

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

Let's create some magic together

Ik ben zo benieuwd hoe jullie ideale elopement eruit ziet!

Vertel me dus vooral jullie verhaal – wie jullie zijn en wat voor dag jullie plannen.
Dan kunnen we samen iets waanzinnig schoon creëren!

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

Let's create some magic together

Ik ben zo benieuwd hoe jullie ideale elopement eruit ziet! Vertel me dus vooral jullie verhaal – wie jullie zijn en wat voor dag jullie plannen. Dan kunnen we samen iets waanzinnig schoon creëren!

bottom of page