top of page
2020-08-04 Anneleen Jegers Photography -

AT THE END OF THE DAY YOUR FEET SHOULD BE DIRTY - YOUR HAIR MESSY AND YOUR EYES SPARKLING

Van bergen beklimmen en paragliden over de schoonste landschappen, tot lang uitslapen en vieren in jullie favoriete stad met afhaalpizza's en cocktails ...

Want een elopement is zoveel meer dan een intieme ceremonie en een fotoshoot op een mooie locatie, een elopement is jullie unieke trouwdag die gevuld is met alles wat jullie hart doet overlopen!

2020-07-23%20Anneleen%20Jegers%20Photogr

Een elopement is de meest intieme en misschien wel mooiste manier van trouwen. Want trouwen gaat tenslotte om de liefde en graag zien en vooral samen plezier maken! Een elopementen is dus ideaal voor de avonturiers en de levensgenieters die samen onvergetelijke momenten willen beleven, voor introverte personen die geen hele dag in de spotlight willen staan en vooral voor zij die de liefde willen vieren op de meest persoonlijke en bijzondere manier...

WAT IS EEN ELOPEMENT?


Een elopement is bewust kiezen voor een intieme en betekenisvolle huwelijksdag die gevuld is met allerlei dingen die jullie graag doen

2020-08-04 Anneleen Jegers Photography -

ANNELIES + SACHA

We waren op zoek naar een fotograaf voor onze intieme trouw. We staan beide niet graag voor de lens en zochten dus iemand die onze spontaniteit kon vastleggen. Dat hebben we gevonden in Anneleen!

 

Geen enkel moment hebben we ons ongemakkelijk gevoeld. Anneleen gaf enkele aanwijzingen en liet ons vooral veel plezier hebben samen. Wij hebben ten volle genoten van de fotoshoot! En het eindresultaat is fantastisch: de foto's stralen plezier, geluk en liefde uit.

 

Bedankt om ons onze dag te laten herbeleven en voor deze prachtige herinneringen!

2020-07-23 Anneleen Jegers Photography -

Aangezien er meestal geen gasten aanwezig zijn op een elopement, heb je enorm veel vrijheid om deze dag te vullen met activiteiten waar jullie echt enthousiast van worden.

Dus begin alvast te dromen over hoe die perfecte dag er voor jullie zou uitzien.

Vind je het toch best overweldigend en heb je graag hulp bij het plannen van jullie elopement?

Naast het vastleggen van jullie mooiste dag, help ik jullie ook met veel liefde bij het organiseren van een elopement die echt bij jullie past!

2020-08-04 Anneleen Jegers Photography -

EEN ELOPEMENT IN BELGIË START VANAF 1400

VOOR 4U FOTOGRAFIE

EEN ELOPEMENT IN EUROPA START VANAF 2000

VOOR 4-6U FOTOGRAFIE

Ik beantwoord met veel liefde al jullie vragen en stuur jullie graag mijn brochure met meer informatie over mijn werkwijze en tarieven.

Styled Shoot - Wild Lovers - Anneleen Je

LIESELOTTE + MATTHIAS

We hebben van het begin tot het einde genoten van ons moment, puur, spontaan, lekker gek en met veel liefde voor elkaar. Met de gezellige muziek op de achtergrond waren we meteen op ons gemak en dat zie je ook aan de foto’s. Ze zijn echt zoals we zijn en zoals we ze graag wouden. 

Na enkele dagen kregen we al een mail naar onze online galerij, hier kan ik naar blijven kijken. Wat een prachtige warme kleuren. Ik ben er zeker van dat we elkaar snel gaan terugzien om opnieuw voor je lens te staan. Want wat is het waardevol om prachtige foto’s te hebben, momenten te koesteren en herinneringen vast te leggen.

Anneleen je bent goud waard! Een dikke dankjewel van ons twee.   

Styled Shoot - Wild Lovers - Anneleen Je
bottom of page