top of page

family

Voor de liefhebbers van grote en kleine avonturen

Gezellig thuis of samen op vakantie. ’s ochtends knuffelen in bed of het huis vullen met de geur van vers gebak. Zandkastelen bouwen en ijsjes eten op het strand of een bezoek aan de grootouders.. Alles kan ~ zolang het maar aanvoelt als jullie favoriete zondag samen. En als gezinsfotograaf zorg ik met veel liefde dat jullie die momenten voor altijd kunnen koesteren..

Want er zijn geen grote feesten nodig om jullie verhaal op beeld te laten vastleggen. Laat liefde de reden zijn!

Sunday kind of magic

 • Ik geloof met heel m'n hart dat het de ervaringen zijn die ons zoveel rijker maken. Daarom zijn het ook jullie kleine en grote avonturen die ik met veel liefde verzamel in een zalig schoon beeldverhaal om een leven lang te koesteren.​ Want je kinderen worden zo snel groot en het zijn de momenten die jullie nu delen, waar je later samen op wilt terugblikken. 

   

  Met mijn achtergrond als documentaire fotograaf werk ik dan ook anders dan de meeste fotografen. Tijdens een gezinsshoot volg ik met veel liefde een stukje uit jullie leven. Ik geef dus geen opdrachten en ik vertel jullie ook niet wat jullie moeten doen, want jullie weten precies hoe dat moet - jullie favoriete zondag samen. 

  Willen jullie graag ook enkele gezinsfoto's dan maken we hier doorheen de reportage zeker ook even tijd voor.

 • Dankzij mijn zachte persoonlijkheid, beweeg ik op een rustige manier doorheen jullie dag. Zo zorg ik ervoor dat jullie je helemaal op je gemak voelen en kan ik jullie verhaal op de meest oprechte en liefdevolle manier vastleggen. Tijdens het fotograferen focus ik op de momenten die jullie samen delen, de liefdevolle connecties en de kleine details die zo betekenisvol zijn.  Zo ontvangen jullie een beeldverhaal vol warme, liefdevolle en tijdloze beelden.

 • Hoe ziet jullie favoriete zondag er samen uit? Dat is de perfecte setting voor jullie gezinsreportage. Want het zijn vaak de kleine alledaagse dingen, die het meeste schoonheid bevatten. Van samen wakker worden, pannenkoeken bakken en boekjes lezen in de zetel tot een daguitstap naar zee, zandkastelen bouwen en ijsjes eten op het strand.. Alles is mogelijk, zolang jullie er maar enthousiast van worden!

  Twijfel je toch nog? Ik stuur je met veel liefde een vragenlijst die je kan helpen bij het kiezen van de setting die het beste bij jullie past.

 • Ik verzamel jullie beeldverhaal in een persoonlijke online galerij. Elk beeld in de galerij vertelt een stukje uit jullie verhaal en wordt met veel liefde en zorg geselecteerd om daar deel van uit te maken. Daarom zijn ook steeds alle foto’s in je galerij inbegrepen!​

  Voor een gezinsreportage van 2u mag je gemiddeld zo'n 75 foto's verwachten, die je allemaal in hoge resolutie kan downloaden. De galerij met al jouw beelden ontvang je ongeveer 4 weken na de shoot.

Jeanne Gezinsfotograaf Documentaire Lifestyle Fotograaf België Anneleen Jegers Photography

Omdat je kinderen zo snel groot worden

Om de liefde en het leven samen te vieren

Omdat enkel foto's overblijven

 • Van intieme geloftes tot zalig schone rituelen. Onbezonnen genieten in jullie favoriete stad of kamperen onder de sterren. Gaan wandelen in de Schotse Highlands of een helikoptervlucht over een gletsjer in IJsland. Een idyllische picknick midden in de natuur of afhaalpizza’s op het strand..

  Echt alles is mogelijk, dus volg jullie hart en doe vooral waar jullie zin in hebben - dan kom ik met veel liefde jullie elopement op beeld vastleggen in België of ver daarbuiten.

 • Elke fotograaf legt een moment in de tijd vast en vaak ligt de focus dan op mooie beelden. Er zijn fotografen met een client closet vol jurken die je kan aantrekken voor de fotoshoot, er zijn fotografen die een hele mand vol beige dekentjes en knuffels meebrengen. Er zijn fotografen die je gezin laten samenkomen in de natuur en daar allerlei opdrachten geven om zo 'spontane' beelden te creëren..  Maar ik fotografeer voor iedereen die meer wilt dan schoonheid! Ik maak beelden voor de levensgenieters die graag het leven vieren en die echte herinneringen willen laten vastleggen.

  Want ik wil dat je later met een warm hart kan terugkijken naar de beelden die ik maak.. Foto's die vertrouwd voelen omdat je je lievelingstrui draagt. Foto's die je raken omdat jullie elkaar nog steeds op diezelfde manier vastpakken wanneer jullie na een lange dag thuiskomen in elkaars armen. Foto's die verhalen vertellen aan je kinderen - over hun lievelingsknuffels, het dekentje dat oma voor hun maakte en de typische dingen die jullie samen deden.

  Dus boek me vooral als je meer wilt dan enkele mooie foto's in de Vlaamse velden.
  Want ik maak met zoveel liefde een beeldverhaal vol schone herinneringen dat je een leven lang zal koesteren.

 • Wanneer jullie dag is afgelopen zijn het enkel nog de foto's die overblijven ..

  Jullie beeldverhaal verzamel ik dus met veel liefde in een zalig schoon album waar je regelmatig doorheen kan bladeren en je lievelingsfoto's verdienen een plekje aan de muur. Naast de digitale foto's mag je dus sowieso ook heel wat moois in jullie brievenbus verwachten!

Let it be wildly

different

Jeanne Gezinsfotograaf Documentaire Lifestyle Fotograaf België Anneleen Jegers Photography

JEANNE'S WAY

Warm, liefdevol en tijdloos

Met mijn achtergrond als documentaire fotograaf, werk ik anders dan de meeste fotografen. Tijdens een gezinsshoot volg ik namelijk met veel liefde een stukje uit jullie leven. Ik geef dus geen opdrachten. Ik vertel jullie niet wat jullie moeten doen. Maar ik duik wel met alle liefde midden in jullie verhaal. Want jullie weten precies hoe dat moet, jullie favoriete zondag samen.

En ondertussen focus ik op de schone momenten die jullie samen delen, de liefdevolle connecties en de kleine details die zo betekenisvol zijn. Want je kinderen worden zo snel groot en het zijn de kleine momenten die jullie nu als gezin delen, waar je later samen op wilt terugblikken. Van knuffelen in bed en het huis vullen met de geur van verse koekjes tot jullie wekelijkse uitstap naar de plukboerderij.. Dus ik maak voor jullie graag zoveel meer dan mooie foto’s ~ ik vertel jullie verhaal in beelden, om een leven lang te koesteren.

Voor nu en voor later ..

Omdat je kinderen zo snel groot worden

Om de liefde en het leven samen te vieren

Omdat enkel foto's overblijven

PORTFOLIO

Some of my favorite family stories

Vertraag - duik in enkele beeldverhalen en ik hoop dat je mag voelen met hoeveel liefde ik jouw verhaal op beeld zou vastleggen. 

LOVE NOTES TO JEANNE

Schone woorden van schone mensen

Ow Anneleen… wat een onwijs onwijs mooie foto’s.

 

Ze vullen mijn hart, het is met zoveel liefde gedocumenteerd! En wat een fijne herinnering. Ik ga ze nog 100x kijken!

En 1000x merci dat je met ons mee was op reis. Ik vond het namelijk echt heel gezellig! Wat ben je een mooi mens. 

- Renske

Ons gezin is niet bepaald heel fotogeniek maar Anneleen drukte ons op het hart dat we gewoon mochten doen wat we graag deden.  We zochten een mooie locatie uit en deden een picknick met het hele gezin. Anneleen haar voorstellen en ideeën kwamen helemaal overeen met de onze!

 

Ze stelde iedereen op z'n gemak, was onopvallend aanwezig, maar altijd nét op tijd om dat ene beeld te scoren. En dat resulteerde in een prachtige reeks beelden, die ieder van ons precies weergeven zoals we zijn.

Zo kunnen we nog jaren nagenieten van deze bijzondere voormiddag!

- Silke

Anneleen wat ben jij een fijn mens en een getalenteerde fotograaf.

 

We hebben deze zomer een fotoshoot bij Anneleen geboekt om ons gezin vast te laten leggen bij ons vakantiehuisje in Zeeland. Ze heeft de omgeving, het huisje en vooral ons op zo'n mooie natuurlijke wijze vastgelegd. Echt documentair zoals wij zijn.

 

Zelf ben ik ook fotograaf en ik weet hoe enorm waardevol dit soort momenten zijn en ik zou je zo weer vragen voor een fotoshoot.

Absoluut een aanrader aan iedereen. Dankjewel voor alles.

- Lotje

WAW ! Wat een knappe beelden, zo mooi om ons gezin te zien zoals we echt zijn. Ik hou zo van de interactie die ik zie op de foto’s, de speelsheid, geen stijf gedoe maar een greep uit ons leven, van ons. Wat heeft Anneleen dit zot schoon vastgelegd!!


En niet alleen het resultaat was er maar het moment van de shoot was genieten. Anneleen stelde ons op ons gemak gewoon door haar zijn, zo een fijne vrouw!

Aangezien ik zelf fotograaf ben is iemand anders kiezen niet makkelijk maar bij haar wist ik direct dat ik een shoot wou doen. En ik ben niet teleurgesteld, integendeel, weer prachtige herinneringen die hier aan de muur gaan komen!

 

Thanks Anneleen en tot een volgende keer!

- Karen

Anneleen... Wauw...

Het verhaal 'zondag op woensdag' klopt helemaal.

Dat zijn wij, zo schoon vereeuwigd!

Dikke dikke dikke merci.

Ge doet dat zo schoon.

En wij zijn zo schoon.

- Lotte 

PRIJZEN

Fotograaf voor gezinnen die de schone momenten samen een leven lang willen koesteren

Prijzen exclusief verplaatsing €0.50/km vanuit Gent (Sint-Amandsberg)

chasing wild joy

€1490

 

4u fotografie ~ een liefdevolle mix van digitale en analoge beelden 

Het wild love pakket aangevuld met polaroids, analoge fotografie en mooie herinneringen in jullie brievenbus

wild love

€990

 

3 tot 4u fotografie

Persoonlijke online galerij

+95 liefdevol bewerkte foto's in

hoge resolutie en web resolutie

Linnen verrassingsalbum

sweet love

€550

 

1 tot 2u fotografie

Persoonlijke online galerij

+75 liefdevol bewerkte foto's in

hoge resolutie en web resolutie

Linnen verrassingsalbum

Als gezinsfotograaf selecteer ik de mooiste beelden die ik één voor één met veel liefde en zorg bewerk. Het volledige beeldverhaal ontvang je gemiddeld zo'n vier weken na je gezinsshoot in een persoonlijke online galerij waar je al je foto's meteen in hoge resolutie kan downloaden.

Daarna ontvang je ook nog een linnen verrassingsalbum met enkele van jullie mooiste beelden via de post. Wil je graag heel jullie verhaal verzamelen in een zalig schoon fotoboek, dan ontwerp ik met veel liefde een album op maat.

Boek je het Chasing Wild Joy pakket dan ontvang je ook een liefdevol samengesteld postpakket met de mooiste prints en herinneringen in jullie brievenbus!

Jeanne Documentaire Lifestyle Fotograaf België Anneleen Jegers Photography - Gezinsfotogra

The most beautiful gift you could have given them was a lifetime full of adventure

~ Lewis Caroll

EXTRA SERVICES

Let's add even more magic 

Less perfection - More authenticity

Met z’n zachte en nostalgische look voegt super8 video een extra laagje poëzie toe aan jullie beeldverhaal. Ik maak dan ook met veel liefde sfeerbeelden van jullie dag op een oude super8 camera.

 • Bewolkte dagen passen het mooiste bij m'n fotografiestijl, dus het is helemaal niet erg als de zon niet schijnt.

  Ook de wind in je haren zorgt net voor een mooie dynamiek in de beelden.

  Voorspellen ze echter veel regen en plannen jullie een activiteit buiten, dan kunnen we de shoot in samenspraak naar een andere datum verplaatsen.

 • Ik verzamel jullie beeldverhaal in een persoonlijke online galerij. Elk beeld in de galerij vertelt een stukje uit jullie verhaal en wordt met veel liefde en zorg geselecteerd om daar deel van uit te maken. Daarom zijn ook steeds alle foto’s in je galerij inbegrepen!​

  Het exact aantal beelden is voor elke gezinsreportage anders, maar voor een gezinsreportage van 2u mag je gemiddeld zo'n 75 foto's verwachten, die je allemaal in hoge resolutie kan downloaden. Voor een gezinsreportage van 4u zijn dit gemiddeld zo'n 120 foto's. De galerij met al jouw beelden ontvang je ongeveer 4 weken na de shoot.

 • Naast gezinnen fotografeer ik graag ook een uitstap met de hele familie, een verjaardagsfeest met veel taart en slingers, of gewoon een gezellig samenzijn met al jullie lievelingsmensen. Neem dus gerust contact op en laat me weten wie en wat jij graag op beeld wilt laten vastleggen. Dan bezorg ik je met veel liefde een offerte op maat.

 • Absoluut! Ik reis heel graag de wereld rond om jullie verhaal op beeld vast te leggen.

  Willen jullie dus graag een shoot boeken tijdens jullie vakantie in het buitenland, neem dan even contact op.

  Dan maak ik met veel liefde een offerte op maat.

 • Ik vind het zalig dat je jouw verhaal op beeld wilt laten vastleggen.

  Want dit is een zalig schoon cadeau voor jezelf, maar vooral ook voor je kinderen - voor nu en zeker ook voor later!

  Om een datum vast te leggen neem je best contact op via het contactformulier.

FAQ

Veel gestelde vragen

Jeanne Documentaire Lifestyle Fotograaf België Anneleen Jegers Photography - Gezinsfotogra
sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

That sunday kind of magic

Ik ben zo benieuwd hoe jullie ideale zondag samen eruit ziet.

Vertel me dus vooral jullie verhaal - wie jullie zijn en wat jullie gelukkig maakt.

Dan kunnen we samen iets waanzinnig schoon creëren!

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

That sunday kind of magic

Ik ben zo benieuwd hoe jullie ideale zondag samen eruit ziet. Vertel me dus vooral jullie verhaal - wie jullie zijn en wat jullie gelukkig maakt. Dan kunnen we samen iets waanzinnig schoon creëren!

2019-11-17 Anneleen Jegers Photography - Jasmien Hoffman - Minisessie LR (14).jpg
bottom of page