top of page

WEDDINGS

Over graag zien, de liefde en het leven vieren ~ met een vol hart en een goed glas wijn

weddings

Over graag zien, de liefde en het leven vieren ~ met een vol hart en een goed glas wijn

Ik vind het zo waanzinnig schoon dat jullie gaan trouwen! En als je zowel de kleine als de grote momenten op beeld wilt laten vastleggen ben je alvast op de perfecte plaats terecht gekomen. Want het is zo belangrijk om een huwelijksfotograaf te kiezen met een visie en werkwijze waar jullie enthousiast van worden. De manier waarop jullie fotograaf naar het leven kijkt is ook de manier waarop die persoon jullie dag op beeld zal vastleggen. En wanneer de glazen leeg zijn en het feest is afgelopen zijn het enkel nog de foto's die overblijven ..

Jullie liefde vieren

  • Ik hou van mensen die met heel hun hart genieten van het leven en ik vind het dus zalig als jullie op je trouwdag kiezen voor een ontspannen sfeer en veel gezelligheid. Geen klassiek huwelijk vol verplichtingen, maar gewoon de liefde en het leven vieren op jullie eigen persoonlijke manier..

  • Dankzij mijn zachte persoonlijkheid, beweeg ik op een rustige manier doorheen jullie dag. Zo zorg ik ervoor dat jullie je helemaal op je gemak voelen en kan ik jullie verhaal op de meest oprechte en liefdevolle manier vastleggen. Daarbij focus ik op de grote, maar vooral ook op de kleine momenten en heb ik veel aandacht voor jullie liefde en de mensen die jullie graag zien. Zo ontvangen jullie na jullie huwelijk een beeldverhaal vol warme, liefdevolle en tijdloze beelden.

  • Beelden die je laten voelen, herbeleven en koesteren..

    Als huwelijksfotograaf met een documentaire achtergrond weet ik zo goed hoe je een verhaal op beeld moet vastleggen. Ik verzamel dan ook alle liefdevolle momenten in een zalig schoon beeldverhaal. Zo ga ik steeds op zoek naar spontane momenten met een gouden randje en zit de sfeer en gezelligheid van jullie dag verweven doorheen alle foto's.  Dankzij mijn verhalende fotografiestijl kan je dan ook echt heel je trouwdag weer herbeleven.

  • Ik ben zo dankbaar voor elke boeking en vertrek met een hart vol liefde naar elk huwelijk. Daarnaast beantwoord ik met veel liefde al jullie vragen, help ik jullie in de zoektocht naar de perfecte leveranciers voor jullie trouwfeest en verpak ik jullie liefde zo graag in schoonheid. Want als fulltime huwelijksfotograaf investeer ik echt hart en ziel in het creëren van een zalig schoon beeldverhaal dat jullie een leven lang gaan koesteren.

  • Voor jullie huwelijk nodig ik jullie graag ook een keertje uit bij mij thuis. Om samen koffie te drinken maar vooral om jullie nog beter te leren kennen. Want ik wil zo graag horen naar welke momenten jullie het meeste uitkijken, de mensen die extra bijzonder zijn voor jullie en welke kleine details een grote betekenis hebben. Zo kan ik doorheen de dag extra focussen op de dingen die belangrijk zijn voor jullie.