top of page

°1992 ~ INFP ~ INTROVERT

Jeanne dat is liefde voor schoonheid, graag zien en zacht zijn.

En hart en ziel achter Jeanne ~ dat is Anneleen Jegers.

Fulltime fotografe van de schoonste verhalen.

Anneleen Jegers ~ of in het kort Jeanne

geboren op de dag van de schoonheidsaanbidders

Anneleen Jegers ~ of in het kort Jeanne

°1992 ~ INFP ~ INTROVERT

Jeanne dat is liefde voor schoonheid, graag zien en zacht zijn.

En hart en ziel achter Jeanne ~ dat is Anneleen.

Fulltime fotograaf van de schoonste verhalen.

°1992 ~ INFP ~ INTROVERT

Jeanne dat is liefde voor schoonheid, graag zien en zacht zijn. En hart en ziel achter Jeanne ~ dat is Anneleen Jegers. Fulltime fotografe van de schoonste verhalen.

Anneleen Jegers ~ of in het kort Jeanne

geboren op de dag van de schoonheidsaanbidders

Ik behaalde mijn bachelor als documentaire fotograaf aan het KASK in Gent. Ging daarna twee jaar reizen met mijn favoriete man, en recent verhuisde we van het zonnige Limburg naar de rand van onze lievelingsstad, Gent. Ons interieur vul ik het liefst met verhalen, liefdevol uitgekozen tweedehands meubels en de geur van vers gebak - maar is momenteel vooral ook nog veel chaos.

Op vrije dagen trekken we met ons huis op wielen de natuur in. Gewoon wij twee, mijn camera en de wind in onze haren. 

Want ik geloof met heel m’n hart dat het de ervaringen zijn die ons zoveel rijker maken!

Over verhalen ~ de liefde en Schotland

Dit ben ik, ergens op avontuur in Schotland. Ik hou van lange zwierige jurken en bohemian vibes. Maar dit ben ik vooral met mijn tweedehands bompa trui die ik daar tien jaar eerder kocht en waar ik nog steeds verliefd op ben. Niet omwille van het design, wel door het verhaal. Het verhaal van een onvergetelijke ervaring vol liefde.. 

Want mijn favoriete persoon, dat is Thomas. De man die mijn haar vulde met pluimen en mijn hart met liefde. De man die mij de schoonheid van de natuur toonde. Die mij deed vliegen - solo paragliden. De man waarmee ik mijn eerste huis bouwde - eentje op wielen. Waarmee ik twee jaar lang een stukje van de wereld ontdekte om zoveel rijker terug te komen. De man waarmee ik dans in de living en waarmee ik picknicks organiseer met cocktails en sushi. 

En ons verhaal, dat is eentje dat in 2014 begon. Long story short.. we liftten samen naar Schotland, elkaar onbekend maar beiden met een liefde voor reizen. Onderweg werd ik verliefd – op Schotland én die man. En dat was meteen het eerste van vele avonturen samen. 

En wat ik voel wanneer ik mijn Schotlandtrui aan heb, wil ik dat jij voelt als je terugkijkt naar de beelden die ik maak. Want ik maak beelden voor de zachte zielen en levensgenieters die de schone momenten samen een leven lang willen koesteren. Zoveel meer dan mooie foto's..

Ik leg herinneringen vast ~ verpakt in een zalig schoon beeldverhaal

Jeanne Documentaire Lifestyle Fotograaf België Anneleen Jegers Photography - Gezinsfotogra

A lot of people make photographs ~ I document stories

2022-07-02 Anneleen Jegers Photography - Huwelijk Ine en Thomas - Kiekenhoeve - Preview WE

Not your typical wedding photographer

Als documentaire fotograaf maakte ik humanitaire reportages in het binnen en buitenland - van een vluchtelingenkamp in Calais tot bergdorpen in Azië. Foto's die onder meer gepubliceerd werden door Canvas en De Morgen. En met een zwak voor de liefde richt ik zoo graag m’n camera ook op jouw verhaal! 

Publicaties: Canvas – De Morgen – Knack Weekend – Breedbeeld – Het Laatste Nieuws – Flair – Female Frames – House Of Weddings 

liefde voor –

 

Samen dansen in de keuken. De geur van appelsienen. Verjaardagen vieren. Mooie post in de brievenbus. Taart en koffie met m'n lievelingsmensen.

wil graag –

Gelukkig oud worden met m'n lievelingsman. Naar IJsland reizen. Een eigen cabin in Schotland. Elke maand gaan uitwaaien aan zee.

geïnspireerd door –

De natuur. Liefdevolle connecties. Schoon licht. Mooie woorden. Kunst aan de muur. Mensen die met hart en ziel genieten van het leven.

luistert liefst naar –

Paolo Nutini. Bon Iver. Ben Howard. Inspirerende podcasts. Het geluid van de zee. Brené Brown.

Art washes away from the soul the dust of everyday life

~ Picasso

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

What makes your heart sing?

Duik midden in de schoonste beeldverhalen en vind antwoorden op al je vragen.

En laat daarna vooral ook weten welk verhaal ik voor jou op beeld mag vastleggen.

Zodat we samen iets waanzinnig schoon kunnen creëren!

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

What makes your heart sing?

Duik midden in de schoonste beeldverhalen en vind antwoorden op al je vragen. En laat daarna vooral ook weten welk verhaal ik voor jou op beeld mag vastleggen. Zodat we samen iets waanzinnig schoon kunnen creëren!

bottom of page