top of page

super8 video

Een unieke video vol charme en nostalgie

Met z'n zachte en nostalgische look voegt analoge super8 video een extra laagje poëzie toe aan elk beeldverhaal. Ik maak dan ook met veel liefde analoge sfeerbeelden van jullie feest op vintage super8 camera's uit de jaren 70.

 

Van babyborrels en familiefeestjes tot intieme eleopements en trouwfeesten ..

Less perfection ~ more authenticity

Chasing wild joy

Het begon met het documenteren van al onze reizen, maar ondertussen leg ik met veel liefde ook jouw lievelingsmomenten vast op analoge super 8mm video.

 

Want super8 is ideaal voor romantische zielen en levensgenieters die graag de sfeer en liefde van hun dag op de meest authentieke manier laten vastleggen. Geen typische video - wel een uniek beeldverhaal vol charme! Want ik ben ook geen typische videograaf - wel fulltime verhalenverteller en nostalgische ziel met een zwak voor analoge beelden..

LOVE NOTES TO JEANNE

Schone woorden van schone mensen

Lieve Anneleen, 

 

De feestdagen zijn nog niet gestart en we hebben nu al het allermooiste cadeau gekregen. We vinden het echt kei schoon! 

Op jouw goed advies hebben we gisteren onder een dekentje naar de video gekeken en het was waanzinnig om die dag opnieuw te beleven. 

 

Super hard bedankt om deze mooie beelden te maken en om onze getuige te zijn natuurlijk! 

We gaan dit eeuwig blijven koesteren 

 

Veel liefs, 

Jordy & Kaatje 

PRIJZEN

Analoge super8 video voor de liefhebbers van authentieke charme en nostalgie

tien uur

€3750

 

super8 video van 5-8min.

schone post in de brievenbus

prijs inclusief verplaatsing binnen België

​extra uren + €195 per uur

zes uur

€2750

super8 video van 3-5min.

schone post in de brievenbus

prijs inclusief verplaatsing binnen België

​extra uren + €255 per uur

drie uur

€1950

super8 video van 2-3min.

schone post in de brievenbus

prijs inclusief verplaatsing binnen België

extra uren + €275 per uur

Ik documenteer de sfeer en liefde van jullie dag op de meest authentieke en charmante manier, met analoge kodak film en vintage super8 camera's uit de jaren 70!

Nadat alle film ontwikkeld en gedigitaliseerd is door een professioneel filmlabo, start ik met het monteren van een uniek beeldverhaal. Zo ontvang je een digitale video met een verzameling van de mooiste momenten en sfeerbeelden op muziek.

Terwijl jullie nog aan het nagenieten zijn van het feest maak ik een selectie van de mooiste beelden, die ik één voor één met veel liefde en zorg bewerk. De eerste foto's ontvang je dan ook al enkele dagen na je huwelijk. Dit is een verzameling van 20 tot 35 zalig schone beelden doorheen heel jullie dag. Het volledige beeldverhaal ontvang je later via een persoonlijke online galerij waar je alle foto's meteen kan downloaden. Deze galerij kan je bovendien ook delen met vrienden en familie zodat zij ook zelf hun mooiste foto's kunnen downloaden.

Het verrassingsalbum stel ik met veel liefde samen na het trouwseizoen en ontvang je samen met jouw print op het einde van het jaar. Wil je liever een groot album voor op je salontafel, eentje waar heel jullie dag in verzamelt is en waar je regelmatig doorheen gaat bladeren, dan mag je meteen je lievelingsbeelden uitkiezen voor een zalig schoon album op maat. Van zodra jullie album op maat klaar is wordt deze samen met jullie prints verzonden.

EXTRA OPTIES

Jeanne's favorites

Ik voeg graag nog zoveel meer charme toe aan jullie beeldverhaal. Daarom kan je onderstaande opties boeken samen met super8 video.

polaroids

Wil je graag meteen al een stapel zalig schone herinneringen aan jullie dag? Dan maak ik met veel liefde ook polaroid foto's die je diezelfde dag al ontvangt.

LESS PERFECTION - MORE AUTHENTICITY

analoge fotografie ~ 35mm

Analoge fotografie heeft dezelfde charme als analoge video en is dus de perfecte aanvulling op jullie super8 video. Ik breng dan ook met veel liefde enkele analoge fotocamera's mee om nog meer herinneringen te kunnen vastleggen.

FAQ

Veel gestelde vragen

 • Omdat alle beelden analoog worden gemaakt, gaat er ook heel wat tijd over het versturen, ontwikkelen en digitaliseren van de beelden.

  Daarna zoek ik de perfecte muziek uit en start ik met de kleurcorrecties en het monteren van jullie video.

  De digitale video mag je ongeveer 12 weken na jullie feest verwachten.

 • Een super8 camera legt enkel beeld vast, geen audio.

  Ik maak ook geen afzonderlijke audio opnames doorheen de dag, maar ik zorg wel voor bijpassende muziek bij jullie super8 video.

 • Ik kom steeds met een rugzak vol analoge film jullie richting uit.

  De aankoop, ontwikkeling en het digitaliseren van alle analoge film voor het vastleggen van de sfeer doorheen de dag is reeds inbegrepen in je pakket. 

 • Alle analoge films die ik doorheen jullie dag heb gebruikt worden ontwikkeld en gedigitaliseerd in een professioneel filmlabo.

  Uit de digitale beelden kies ik de mooiste fragmenten om een sfeervolle super8 video voor jullie samen te stellen.

  Als jullie graag ook het overige beeldmateriaal digitaal willen ontvangen is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs. Ik zorg dan voor een kleurcorrectie en voeg al het digitale beeldmateriaal samen tot één video.

 • Als je tot hier bent geraakt hoop ik dat je ook een beetje verliefd bent geworden op de look van analoge super8 video.

  Als jullie mij graag willen boeken of eerst nog wat meer informatie willen ontvangen mag je dus het contactformulier invullen.

  Ik kijk er alvast naar uit meer over jullie plannen te horen!

  Veel liefs en hopelijk tot snel x

Omdat het leven zoveel schoner is samen
Om jullie mooiste dag steeds opnieuw te beleven
Omdat enkel beelden overblijven

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

Let's create some magic together

Ik ben zo benieuwd welke momenten jullie graag op analoge super8 video willen laten vastleggen!

Vertel me dus vooral jullie verhaal – wie jullie zijn en wat voor feest jullie plannen.

Dan kunnen we samen iets waanzinnig schoon creëren.

sincerely-media-FPrniQ84dEk-unsplash.jpg

Let's create some magic together

Ik ben zo benieuwd welke momenten jullie graag op analoge super8 video willen laten vastleggen! Vertel me dus vooral jullie verhaal – wie jullie zijn en wat voor feest jullie plannen. Dan kunnen we samen iets waanzinnig schoon creëren.

bottom of page